Meer Mokkels
Mokkels.nl instagram

PartnersEva Jinek Songfestival
18 JUNI 2019

Eva Jinek wil Eurovisie Songfestival presenteren

Eva zou schitterend uithangbord zijn!

Reageren

Fatima Moreira de Melo weg bij Rabobank

Discussietools
21 maart 2009, 20:10
  #1  
kosmos
Active member
Lid sinds:23 juli 2003
Berichten:452
Bedankjes:336
554 bedankjes in 150 posts
Fatima Moreira de Melo en Rabobank gaan uit elkaar. Volgens de Rabo is "het einde van de topsportsportcarrire van Fatima een logisch moment" om op zoek te gaan naar een nieuw boegbeeld in de commercials van de bank.

De succesvolle hockeyster maakte eind januari bekend een punt achter haar sportieve loopbaan te zetten. Wie haar na eind april als Rabo-kopstuk gaat opvolgen, daarover is men bij de bank "nog aan het nadenken", aldus een woordvoerder gisteravond. "We zijn nu met drie reclamebureaus aan het pitchen. Eerst moeten we dus een bureau kiezen, en dan een nieuw boegbeeld."

De zegsman verwacht 'rond de zomer' meer duidelijkheid. Rabobank noemt de campagne met de 30-jarige Moreira de Melo 'zeer effectief''

Voor Fatima, die bij haar introductie door de Rabobank werd omschreven als 'een sports personality, ontwapenend en met sympathie van jong en oud', komt er geen speciaal uitzwaaispotje. De huidige 'woonwensen-commercial', waarin de hockeyster samen met haar vriend Raemon Sluiter te zien is, is de laatste en loopt nog tot eind april.

Concurrent ING schoof onlangs ook al een nieuw uithangbord naar voren. Daar nam zangeres Anouk de plaats in van Wouke van Scherrenburg en - mogelijk - ook van Jan Mulder.

Laatst gewijzigd door Redactie; 23 maart 2009 om 09:54.
Met citaat reageren
Onze partner
Reageren
Forumnavigatie

Discussietools
Weergave
Volg mokkels.nl: