Meer Mokkels
Mokkels.nl instagram

PartnersEmily Ratajkowski topless
19 APRIL 2019

Emily Ratajkowski topless op balkon

Rondborstig model vergeet even dat iedereen haar kan zien…

Reageren

Extra Mokkelbabe verkiezingen??

Discussietools
6 mei 2017, 18:31
  #1  
Epiceply
Active member
Lid sinds:12 maart 2016
Berichten:332
Bedankjes:92
792 bedankjes in 203 posts
Op leuk initiatief van een van jullie forum leden ga ik aan de slag met extra mokkelbabe verkiezingen. Dit zullen kortere edities worden met verschillende categorieen bestaande uit Nederlandse vrouwen. Elke verkiezing zal uit 10 vrouwen bestaan die in een rechtstreekse poll 2 weken lang de strijd met elkaar aangaan waaruit een winaar word gekozen.

De extra verkiezingen zijn onder verdeeld in de volgende categorieen: billen, benen, borsten, MILF BN'ers, zussen en moeder-dochter duo's. De billen, benen en borsten spreken den ik wel voor zich. In de MILF BN'ers verkiezing zullen er 10 bekende Nederlands vrouwen die moeder zijn het tegen elkaar opnemen. De kandidaten lijst hiervan is gebaseerd op de MILF verkiezing van radio station Slam FM. In de moeder-dochter verkiezing zullen 10 bekende Nederlandse vrouwen een duo vormen met hun dochter en het opnemen tegen ander moeder-dochter koppels.

Een van deze dagen zullen de verkiezingen van start gaan. Stemmen kan dan gedurende de 2 weken die daarop volgen. Na deze 2 weken zullen de uitslagen bekend zijn en zal er van elke verkiezing een winaar bekend worden gemaakt.

Laatst gewijzigd door Epiceply; 7 mei 2017 om 11:09.
Met citaat reageren
Onze partner
Reageren
Forumnavigatie

Discussietools
Weergave
Volg mokkels.nl: