What's next

Aanbieding


Charlotte McKinney panterprint
13 DECEMBER 2017

Charlotte McKinney perfect in panterprint

Wat een boobies!

Reageren

Heb even jullie hulp nodig.

Discussietools
12 juli 2016, 12:19
  #41  
Tijd
Very regular member
Lid sinds:23 januari 2016
Berichten:1.632
Bedankjes:2.734
14.172 bedankjes in 1.641 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kanus Bekijk bericht
Ik zie btw dat je tag code op dit forum ook niet goed is bij dat eerste plaatje van Do.

{URL="http://imgbox.com/FAllUAS6}"]{IMG}http://8.t.imgbox.com/FAllUAS6.jpg{/IMG}{/URL}

p.s ik heb de haakjes [[[ verandert in {{{ om ze zo zichtbaar te maken op dit forum.
Maar zie je dat er tussen jou code van de thumbs en foto dit staat: "]
Die hoort daar niet tussen.

Er staat 1 haakje teveel....heb die weggehaald en nu doet hij het.
Dus die " laten staan en dat ene haakje achter de 6 weghalen

[afbeelding]
Yess ! Dat was m idd Nu is t opgelost
Met citaat reageren
12 juli 2016, 12:11
  #40  
Kanus
Hardcore member
Lid sinds: 4 maart 2002
Berichten:11.941
Bedankjes:1.054
6.485 bedankjes in 1.659 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijd Bekijk bericht
Top Dank je Kanus, ik zal is kijken of dat gaat lukken

Ik zie btw dat je tag code op dit forum ook niet goed is bij dat eerste plaatje van Do.

{URL="http://imgbox.com/FAllUAS6}"]{IMG}http://8.t.imgbox.com/FAllUAS6.jpg{/IMG}{/URL}

p.s ik heb de haakjes [[[ verandert in {{{ om ze zo zichtbaar te maken op dit forum.
Maar zie je dat er tussen jou code van de thumbs en foto dit staat: "]
Die hoort daar niet tussen.

Er staat 1 haakje teveel....heb die weggehaald en nu doet hij het.
Dus die " laten staan en dat ene haakje achter de 6 weghalen


Laatst gewijzigd door Kanus; 12 juli 2016 om 12:15.
Met citaat reageren
12 juli 2016, 12:01
  #39  
Tijd
Very regular member
Lid sinds:23 januari 2016
Berichten:1.632
Bedankjes:2.734
14.172 bedankjes in 1.641 posts
Top Dank je Kanus, ik zal is kijken of dat gaat lukken
Met citaat reageren
12 juli 2016, 11:56
  #38  
Kanus
Hardcore member
Lid sinds: 4 maart 2002
Berichten:11.941
Bedankjes:1.054
6.485 bedankjes in 1.659 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijd Bekijk bericht
Goeiemorgen,

Ik ondervind wat problemen met IMGbox
in de topics [COLOR=#000000]Do - Dominique van Hulst[/COLOR], [COLOR=#000000]Georgina Verbaan[/COLOR] , [COLOR=#000000]Britney Spears[/COLOR] , [COLOR=#000000]Mariah Carey[/COLOR]

De eerste foto geeft een foutmelding je kunt er wel in via de tweede foto en dan vervolgens terug klikken voor de eerste.

Maar dat is niet erg handig.

Ik heb ze opnieuw geüpload, en ook nog eens in een andere volgorde gezet maar dat mocht niet baten.

Weet iemand waardoor dit zou kunnen komen?
En wat ik kan doen om dit op te lossen?

Gr Tijd
Misschien een bug van Imgbox
Jij gebruikt ook altijd de Gallery bij Imgbox...misschien dat het daar inzit.

Probeer eens bij Gallery Option: Do not Create a Gallery
als je wat nieuws upload.

En met de bestaande uploads op dit forum:
Probeer om eens om je post aan te passen en die eerste foto link te deleten en die apart opnieuw te uploaden bij Imgbox.
Die kan je in het berichtvenster er zo weer bij plaatsen.

update:
Ik heb ook even getest met ook de Gallery AAN....zoals jij ook post,
maar hier gaat alles goed. vreemd dan!

Laatst gewijzigd door Kanus; 12 juli 2016 om 12:02.
Met citaat reageren
De volgende gebruiker heeft Kanus bedankt voor deze post
Tijd (12 juli 2016)
12 juli 2016, 10:28
  #37  
Tijd
Very regular member
Lid sinds:23 januari 2016
Berichten:1.632
Bedankjes:2.734
14.172 bedankjes in 1.641 posts
Goeiemorgen,

Ik ondervind wat problemen met IMGbox
in de topics [COLOR=#000000]Do - Dominique van Hulst[/COLOR], [COLOR=#000000]Georgina Verbaan[/COLOR] , [COLOR=#000000]Britney Spears[/COLOR] , [COLOR=#000000]Mariah Carey[/COLOR]

De eerste foto geeft een foutmelding je kunt er wel in via de tweede foto en dan vervolgens terug klikken voor de eerste.

Maar dat is niet erg handig.

Ik heb ze opnieuw geüpload, en ook nog eens in een andere volgorde gezet maar dat mocht niet baten.

Weet iemand waardoor dit zou kunnen komen?
En wat ik kan doen om dit op te lossen?

Gr Tijd
Met citaat reageren
Reclame
7 december 2015, 19:01
  #36  
pombeer2
Premium Member
Lid sinds: 9 december 2011
Berichten:2.738
Bedankjes:4.517
14.162 bedankjes in 2.563 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Avex Bekijk bericht
Fraps misschien iets voor je?
Het is me nog steeds niet echt gelukt met het vinden van een goede screenrecorder. Ik heb Camstudio gebruikt, maar daarbij krijg ik redelijk blokkerig beeld en ik weet niet precies wat de goede instellingen moeten zijn (Nog bedankt voor de hulp Kanus ).

@Avex, is Fraps iets? Is dat makkelijk en geeft dat een goed resultaat? Ik heb er namelijk al best een paar uitgeprobeerd, maar ik ben er niet heel handig mee.. Dus misschien gebruikt iemand zelf een screenrecorder, is hij tevreden, en kan hij mij precies vertellen wat zijn instellingen zijn?

Bedankt.
__________________
Heb ik een afbeelding geplaatst die u hier liever niet had gezien? Laat het me weten, dan zal ik de afbeelding zo spoedig mogelijk verwijderen!

Met citaat reageren
2 december 2014, 20:53
  #35  
Kanus
Hardcore member
Lid sinds: 4 maart 2002
Berichten:11.941
Bedankjes:1.054
6.485 bedankjes in 1.659 posts
Kan best zijn dat dat programmaatje dat je had best goed was/is.
Maar het gaat dan om wat jij als bitrate instelling had ingesteld.

het gaat natuurlijk ook om hoe jou PC scherm is en videokaart...maar dat kan je wel verwaarlozen tegenwoordig want zal niet meer uitmaken.

Waar het wel om gaat is de resolutie ( aantal pixels hxb) en de bitrate.
Het beste is dan om zo'n filmpie op te nemen in het formaat ( pixels hxb) dan dat hij ook je scherm te zien is.
Als je een groot scherm hebt en je zet de vid op vol scherm ...b.v. met een filmpie van 640x480 px, dan zal dat dus al op je grote scherm voor blokvorming zorgen.
Bij een HD filmpie zal dat vaak niet gelden want je PC scherm is dan ingesteld voor HD met b.v. een resolutie van 1920x1080 dus dan kan die natuurlijk wel op vol scherm.

De volgende getalletje kloppen niet, maar dat geef ik even zo als voorbeeld om e.e.a. beter te begrijpen.
Stel een online vid heeft een originele bitrate van 1000 kbit/s

Het beste is dan om die zo dicht mogelijk te benaderen...dus in je instellingen ook die 1000 kbit/s ingeven waarmee hij moet opnemen.
Als je daar i.d.g. dan maar 200 kbit/s neemt dan zal je filmpie niet mooi worden...logisch ook want je neemt minder kwaliteit.
Maar als je nu 5000 kbit/s zou nemen, zal het beeld precies hetzelfde blijven als bij die 1000 kbit/s want een PC kan zomaar niet iets beter maken dan het al is.
Wat je dan wel krijgt is dat hij vele vele Mb's onnodig groter zal worden....en dat is natuurlijk jammer van de ruimte op hdd of dat je al die data down- of uploaden moet.

Als je niet weet wat de originele bitrate zijn, dan kan je b.v. altijd vooraf wat test filmpies maken van een paar sec.
Dit bitrates hoeven nu ook weer niet helemaal precies te zijn zoals het origineel hoor
Maar met een "te groot" verschil maakt het wel uit.
Of je maakt de kwaliteit veel slechter....of je krijgt vele onnodige Mb's

Natuurlijk gaat het ook nog weer om of je er een .avi .mkv of mp4 e.d. van maakt. (codering) maar dat is weer een ander verhaal
Met citaat reageren
De volgende gebruiker heeft Kanus bedankt voor deze post
pombeer2 ( 3 december 2014)
2 december 2014, 18:24
  #34  
pombeer2
Premium Member
Lid sinds: 9 december 2011
Berichten:2.738
Bedankjes:4.517
14.162 bedankjes in 2.563 posts
Dat snap ik
Ja, ik wil een HD filmpje opnemen, maar mijn vorige ervaring met eenstreenrecorder was dat dit een wazig beeld met veel blokjes werd Vandaar mijn vraag of er een programmaatje is die de kwaliteit (enigzins aanvaardbaar) behoudt.
__________________
Heb ik een afbeelding geplaatst die u hier liever niet had gezien? Laat het me weten, dan zal ik de afbeelding zo spoedig mogelijk verwijderen!

Met citaat reageren
2 december 2014, 18:11
  #33  
Kanus
Hardcore member
Lid sinds: 4 maart 2002
Berichten:11.941
Bedankjes:1.054
6.485 bedankjes in 1.659 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pombeer2 Bekijk bericht
in goede kwaliteit kan opnemen !
Je maakt hier een denkfout

De kwaliteit van opname is niet meteen afhankelijk van het programma waarmee je opneemt.
Daar kan je alleen instellingen doen ( als dat erin zit) zoals b.v. de bitrate of contrast e.d.
En het heeft geen zin om van een LQ stream met een lage bitrate ( blokjes) nu op te nemen in een hoge bitrate.....enkel zullen alleen de Mb's en Gb's veeeeeeeeeeel hoger worden terwijl je dus gewoon die blokjes zal blijven zien.
Kortom van een wazige stream kan je GEEN scherp HD beeld maken ( vice versa) Van een HD beeld kan je WEL wazige blokjes beeld maken.
Zo werkt dat ook met foto's..... een HQ foto kan je veranderen in een klein plaatje die dan nog steeds toonbaar is.
Maar daarna kan je van dat kleine plaatje NOOIT meer een HQ foto maken.

Of jou filmpie daarom zeg maar HD scherp zal zijn of wazige blokjes troep zal worden, is dus afhankelijk wat je dan op je beeldscherm van kwaliteit te zien krijgt.
Een HD youtube filmpie zal dus b.v. veel mooier zijn dan die LQ Uitzending gemist streams.
Met citaat reageren
2 december 2014, 18:04
  #32  
Avex
Forum regular
Lid sinds:15 mei 2007
Berichten:598
Bedankjes:169
1.305 bedankjes in 255 posts
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pombeer2 Bekijk bericht
Hoi, ik heb nog een vraagje. Weet iemand misschien een goed programma waarmee je je beeldscherm in goede kwaliteit kan opnemen en een filmpje kan maken? Screenrecorder. Het liefst een zo'n klein en makkelijk mogelijk programma!
Fraps misschien iets voor je?
Met citaat reageren
De volgende gebruiker heeft Avex bedankt voor deze post
pombeer2 ( 3 december 2014)
Reageren


Forumnavigatie

Discussietools
Weergave


Volg mokkels.nl: