Aankondiging
Opvouwen
Er is nog geen aankondiging.

Foto's van Patricia Kelly (The Kelly Family)

Opvouwen
X
  • Filter
  • Tijd
Clear All
nieuwe posts

    Patricia Kelly (The Kelly Family)
    Maria Patricia Kelly (25 november 1969 in Gamonal ) is een Iers-Amerikaanse zanger , muzikant en songwriter . Ze werd vooral bekend als de op twee na oudste lid van de multi-music award-winnende pop en folk band The Kelly Family , zoals 1974-1994 straatmuzikant werd actief in 1994 bereikte hun commerciële doorbraak en met meer dan 20 miljoen verkochte albums de meest succesvolle kunstenaars in Europa behoorde. Sinds 2008 is Patricia Kelly is ook actief als solo artiest.

    Patricia Kelly was het zesde kind van de Amerikaanse leraar Daniel Jerome Kelly (1930, 2002) en het tweede kind van de Amerikaanse danseres Barbara-Ann Suokko (* 1946, 1982) werd geboren in het Spaanse Gamonal. Ze heeft vier halve en zeven volle broers en zussen. Op de leeftijd van vijf begon ze gitaar spelen en muziek maken met haar broers en zussen op de weg. Haar eerste nummer werd gezongen de Andalusische carol Blanco es el Niño . Patricia Kelly werd onderwezen door haar vader, heeft een openbare niet naar school en elke staat audit werd geleverd. [1] Naast het Engels en Duits, spreekt ze Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands. Toen ze 13 jaar oud was, haar moeder overleed aan borstkanker . Haar vader was een alcoholist. Samen met hun oudere broers en zussen Kathy en John nam de zorg van zes jongere broers en zussen Jimmy , Joey , Barby, Paddy , Maite en Angelo . De familie reisde vanaf ongeveer 1974 voor ongeveer 20 jaar als straatmuzikant door de Verenigde Staten en Europa voor hun album over de bult en de resulterende ontkoppelde An Angel 1994 bereikte hun commerciële doorbraak. Een golf van euforie bij voornamelijk vrouwelijke kinderen en jongeren begeleid het muzikale succes van de groep, die nu gepolariseerd het publiek vanwege hun alternatieve levensstijl en haar extravagante uiterlijk.

    Al jaren heeft de band uitgevoerd in uitverkochte concertzalen en stadions en bij kon houden met andere nummer 1 Plaatsing van hun populariteit. Samengesteld door Patricia Kelly Single First Time waarop ze diende als de zanger op hetzelfde moment, werd gepubliceerd in oktober 1995. Ze bereikten de Top 20 en de besteding van in totaal 18 weken in de Duitse hitlijsten. Het aanbod van twee Amerikaanse bedrijven om af te stappen van de familie en worden gecommercialiseerd als solo artiest, leunend Patricia Kelly uit. [3] Samen met haar vader, was zij verantwoordelijk voor het beheer in 1992 van de band. In 1996 werd ze gediagnosticeerd met een ruggemerg ontsteking , die gepaard ging met ernstige pijn en verlamming. Tijdens deze periode, bracht ze enkele maanden bedlegerig en niet in staat om live op te treden met de familie. [4] Naast de gitaar Patricia Kelly speelt in de band, vooral Bombo en harp , maar ze beheerst onder andere percussie-instrumenten , banjo en citer .

    In samenwerking met saxofonist Peter Materna, die verscheen als gastmuzikant met de Kelly Family voor vele jaren, gevormd Patricia Kelly in 2008 haar eerste solo-project met een mix van folk en jazz. Een gezamenlijke tour onder leiding van het federale grondgebied. Het werd gevolgd door een groot aantal akoestische concerten waarin Patricia Kelly vertelde haar levensverhaal op een muzikale manier. In 2009 verscheen ze samen met Hannes Wader en Traugott Buhre aan Professor Jecks nummers Circus met een cd voor kinderen, het aantal liedjes en verhalen bevat meezinger. Van 25 november tot 30 december 2009 Patricia Kelly verscheen als een vrouwelijke hoofdpersoon in een dubbele rol als een kerst engel en Belle in Charles Dickens Musical Christmas Carol op het Capitol Theater in Düsseldorf op. [5] Het jaar daarop was ze de ster gast bij de van Thomas Schwab ontworpen sinds 1998 Kerst Tour jaarlijks gehouden Christmas Moments [6] en zong de bijbehorende enkele droom van Bethlehem . Begeleid door Schwab en andere muzikanten van het ensemble dat ze hun het voorjaar van 2011 concert tour gepresenteerd Moments met Patricia Kelly . In dit programma, trad ze op in zes talen traditionals uit alle landen, ze reisde haar hele leven, waaronder liederen , flamenco , country muziek en belcanto . [7] In 2012 werd gevolgd door de tour, Songs and Stories . Onder de titel Essentiële werd uitgebracht in mei 2012, een live-opname op CD en DVD. In november brachten ze het album Zalig Kerstmis met twaalf internationale Kerstmis.

    Patricia Kelly is getrouwd sinds augustus 2000 en de moeder van twee zoons (2001 en 2003). Zij is gedoopt katholiek en sinds haar ziekte late jaren 1990 oefenen Christian . In 2010 werd een agressieve pre-kanker gediagnosticeerd in haar rechter borst. Door de genetische vertekenende het gehele weefsel werd uit haar borst en vervangen door een prothese.

    Patricia Kelly is toegewijd aan de Pauselijke Missie Society missionaris en verscheen in 2010 ook in de context van de missio-cultureel festival in Essen Lichtenburg en 2011 in Hamburg St. Michaelis Kerk op. In 2012 verscheen de liefdadigheid CD Kerstmis Patricia Kelly , die gratis werd verzonden in grote aantallen in het kader van de donatie na. Ze was ook beschermheer van het Europees Songfestival Welkom in Europa
Updates
Opvouwen

Topics Statistieken Laatste bericht
3k reacties
1.419k views
Laatste bericht
1 antwoord
2.228k views
Laatste bericht
2k reacties
3.742k views
Laatste bericht
2k reacties
4.125k views
Laatste bericht
81 reacties
97k views
Laatste bericht
857 reacties
1.241k views
Laatste bericht
434 reacties
1.077k views
Laatste bericht
234 reacties
309k views
Laatste bericht
Werken...
X