What's next

Aanbieding


Marlijn Weerdenburg Perfecte Plaatje
15 NOVEMBER 2018

Marlijn Weerdenburg stript voor Perfecte Plaatje

Na een paar weken achter de camera mocht ze nu zelf poseren!

Reageren

Extra Mokkelbabe verkiezingen??

Discussietools
6 mei 2017, 19:31
  #1  
Epiceply
Active member
Lid sinds:12 maart 2016
Berichten:303
Bedankjes:91
760 bedankjes in 186 posts
Op leuk initiatief van een van jullie forum leden ga ik aan de slag met extra mokkelbabe verkiezingen. Dit zullen kortere edities worden met verschillende categorieen bestaande uit Nederlandse vrouwen. Elke verkiezing zal uit 10 vrouwen bestaan die in een rechtstreekse poll 2 weken lang de strijd met elkaar aangaan waaruit een winaar word gekozen.

De extra verkiezingen zijn onder verdeeld in de volgende categorieen: billen, benen, borsten, MILF BN'ers, zussen en moeder-dochter duo's. De billen, benen en borsten spreken den ik wel voor zich. In de MILF BN'ers verkiezing zullen er 10 bekende Nederlands vrouwen die moeder zijn het tegen elkaar opnemen. De kandidaten lijst hiervan is gebaseerd op de MILF verkiezing van radio station Slam FM. In de moeder-dochter verkiezing zullen 10 bekende Nederlandse vrouwen een duo vormen met hun dochter en het opnemen tegen ander moeder-dochter koppels.

Een van deze dagen zullen de verkiezingen van start gaan. Stemmen kan dan gedurende de 2 weken die daarop volgen. Na deze 2 weken zullen de uitslagen bekend zijn en zal er van elke verkiezing een winaar bekend worden gemaakt.

Laatst gewijzigd door Epiceply; 7 mei 2017 om 12:09.
Met citaat reageren
Reclame
Reageren
Forumnavigatie

Discussietools
Weergave


Volg mokkels.nl: